top of page

Barneteater

MicrosoftTeams-image (4).png
MicrosoftTeams-image (2).png
MicrosoftTeams-image (3).png

De neste to årene skal Teater i Fjellregionen satse litt ekstra på teater for og med barn og unge. Bakgrunnen er et ønske om å gi alle teaterinteresserte barn i Nord-Østerdal et teatertilbud, så vel som å danne et grunnlag for teaterinteresse på regionalt nivå som det er mulig å bygge videre på.

Prosjektet vil se litt ulikt ut fra kommune til kommune, og i første omgang betyr satsingen samarbeid med kulturskolene på Tynset og i Folldal, hvor vi fra høsten 2023 kan tilby gruppeundervisning i teater for barn i 5-7 klasse.

I disse teatertilbudene vil vi ta for oss teaterlek, improvisasjon, tekst for scene, utforsking av ulike teaterformer og fortelling.
Arbeidet utover høsten vil bli presentert gjennom visninger i slutten av semesteret. Sammen vil vi utforske den fantastiske verden teateret er gjenn
om samarbeid, lek og moro.


 
Tid og sted Folldal:
Onsdager 12.45-14.00, 
Follvang Kino/Fritidsklubb. 

Tid og sted Tynset:
Onsdager 16.45-18.00,
Smea, Tynset kulturhus. 

Velg skole og logg inn på din konto
eller velg ny elev 


Pris: 1000,- per semester 
Det er mulig å søke aktivitetskort for deltakere i Tynset kommune. 

Teater UNG

Teater UNG i Fjellregionen er et regionalt teatertilbud for ungdom mellom 14 og 18 år. Tilbudet er gratis og er organisert slik at det foregår på helgesamlinger på ulike steder i regionen. To-tre helger i halvåret møtes vi til teaterworkshop i et egnet lokale. På dagtid arbeider vi med et valgt tema (improteater, dans/bevegelse, musikal, fortelling etc.) og på ettermiddagen er man sosiale sammen.

Høsten 2022 har teater UNG 18 medlemmer fra 3 av kommunene i regionen, og vi er åpne for flere medlemmer (særlig dersom du er fra Folldal, Rendalen eller Tolga). I Teater UNG får du både utfordre og utfolde deg innen teater, samtidig som du får en regional sosial arena å ha det gøy på.
Høres dette interessant ut?
Ta kontakt for mer informasjon.  

Teater UNG +

Teater Ung+ er for deg som ønsker å utforske og utvikle deg innen teater på mer kontinuerlig basis. Øvelser er ukentlig, torsdager 18:30-20:00 i Smea i Tynset kulturhus.

Tilbudet er for deg som går på ungdomsskole og videregående, og koster 500 kr i semesteret. På Teater Ung+ går vi grundigere til verks i vår utforskning av teaterkunsten. Du lærer ulike teknikker og verktøy for skuespill og scene, og vi jobber frem mot en forestilling. Teater Ung+ er også et regionalt tilbud, og åpent for ungdommer fra alle kommunene i Nord-Østerdal.

Ta kontakt for nærmere informasjon og påmelding.

bottom of page